X بستن

بي حجاب ترين زني که تاحالا ديديد اونم در تهران واي!!

تا مي توانيد شهوت راني و بدحجابي کنيد / عکس

عکس زیباترین دختر سال ایران در سال ۹۵

حرکت بى شــرمانه دختر ایرانی در دبیرستـان دخترانه / عکس

عکس جنجالی و لو رفته از سرویس مدرسه دختران

 

 

طرز تهیه هات داگ پنیری جدید خوشمزه

طرز تهیه هات داگ تنوری + هات داگ با سس قارچ

طرز تهیه هات داگ با سس قارچ ساده و خوشمزه روش تهیه هات داگ تنوری دستور تهیه هات داگ با سس قارچ آموزش تهیه هات داگ تنوری xvc jidi ihj nh’ jk,vd ihj nh’ fh ss rhv]

D8B7D8B1D8B2 D8AAD987DB8CD987 D987D8A7D8AA D8AFD8A7DAAF 1 طرز تهیه هات داگ پنیری جدید خوشمزه

مواد لازم برای تهیه هات داگ تنوری :

نان ساندویچ ۸ عدد (نان هات داگ)
سس مایونز به مقدار لازم
سوسیس هات داگ ۸ عدد
خیار شور ۲۵۰ گرم
ذرت آب پذر ۲۵۰ گرم
سیب زمینی خلال شده نیم کیلو
قارچ نیم کیلو
پنیر پیتزا نیم کیلو  (رنده شده)

طرز تهیه :

۱: ابتدا سوسیس هات داگ را با فر یا روغن (دلخواه) پخته

۲: خیار شور را رنده کرده و با سس مایونز مخلوط میکنیم نمک و فلفل به اندازه دلخواه میزنیم

۳: قارچ را خرد کرده سپس تفت میدهیم

۴: سیب زمینی را سرخ میکنیم

۵: نان هات داگ را باز میکنیم ابتدا سوسیس هات داگ بعد قارچ و سیب زمینی سرخ شده را درون نان میریزیم سپس ذرت آبپز شده را اضافه میکنیم

۶: روی ساندویچ را با پنیر پیتزا پوشانده سپس نان را درون یک فول آلمینیومی قرار میدهیم(این کار برای این است که نان نسوزد) توجه کنید که فول نباید روی پنیر ها کشیده شود تا پنیر به صورت کامل آب شده و پخته شود

۷: ساندویچ ها را درون فر گذاشته به مدت ۳۰ دقیقه و با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید

 

D8B7D8B1D8B2 D8AAD987DB8CD987 D987D8A7D8AA D8AFD8A7DAAF 2 طرز تهیه هات داگ پنیری جدید خوشمزه

مواد لازم برای تهیه هات داگ با سس قارچ برای ۴ نفر :

هات داگ ……………………………… ۴ عدد

نان ساندویچی …………………………………۴ عدد

پنیر ورقه ای ……………………………….. به میزان لازم

کاهو/گوجه/خیارشور ……………………………… به میزان لازم

سس خردل و سس قرمز

مواد لازم برای سس قارچ :
قارچ خرد شده …………………………….. نصف لیوان

سس مایونز ……………………………. به میزان لازم

فلفل قرمز ………………………….. به میزان دلخواه

ابلیمو ………………………….. چند قطره

نمک ………………………….. به میزان لازم

طرز تهیه سس :
قارچ را در کمی روغن تفت میدهیم به حدی که اب ان گرفته شود.سپس سس مایونز

نمک/ ابلیمو/فلفل قرمز را با هم مخلوط کرده قارچ را به ان اضافه میکنیم.

طرز تهیه هات داگ :
هات داگ ها را در روغن داغ شده انداخته میگذاریم سرخ شود.

کاهو /گوجه و خیار شور را خرد میکنیم و درون نان را خالی میکنیم.

درون نان را پنیر ورقه ای گذاشته و هات داگ را داغ داغ روی پنیر میگذاریم.

یک طرف هات داگ را سس قارچ میریزیم و طرف دیگر را با گوجه/خیار شور و کاهو پر میکنیم.

در اخر سس قرمز و سس خردل را ریخته میل میکنیم.


طرز تهیه هات داگ تنوری

hotdog طرز تهیه هات داگ پنیری جدید خوشمزه

فست فود : امروز قصد داریم تا روش تهیه فست فود هات داگ تنوری را بهتون آموزش بدیم

مواد لازم

نان ساندویچ ۸ عدد (نان هات داگ)
سس مایونز به مقدار لازم
سوسیس هات داگ ۸ عدد
خیار شور ۲۵۰ گرم
ذرت آب پذر ۲۵۰ گرم
سیب زمینی خلال شده نیم کیلو
قارچ نیم کیلو
پنیر پیتزا نیم کیلو  (رنده شده)

 

طرز تهیه:

۱: ابتدا سوسیس هات داگ را با فر یا روغن (دلخواه) پخته

۲: خیار شور را رنده کرده و با سس مایونز مخلوط میکنیم نمک و فلفل به اندازه دلخواه میزنیم

۳: قارچ را خرد کرده سپس تفت میدهیم

۴: سیب زمینی را سرخ میکنیم

۵: نان هات داگ را باز میکنیم ابتدا سوسیس هات داگ بعد قارچ و سیب زمینی سرخ شده را درون نان میریزیم سپس ذرت آبپز شده را اضافه میکنیم

۶: روی ساندویچ را با پنیر پیتزا پوشانده سپس نان را درون یک فول آلمینیومی قرار میدهیم(این کار برای این است که نان نسوزد) توجه کنید که فول نباید روی پنیر ها کشیده شود تا پنیر به صورت کامل آب شده و پخته شود

۷: ساندویچ ها را درون فر گذاشته به مدت ۳۰ دقیقه و با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید

 

فوت فست فود (همان فوت کوزه گری)

با آب پاش مقدار بسیار کمی آب روی پنیر ریخته تا هنگام پخت پنیر بهتر پخته شده و بهتر کش بیاد

===============================

 

منظور از هات داگ نوعی سوسیس و یا نوعی ساندویچ است که برای تهیه این نوع ساندویچ، هات داگ را به همراه سس و دیگر انواع چاشنی ها داخل نان قرار می دهند. نام دیگر هات داگ، فرانکفورتر می باشد که این نام را از نام شهر فرانکفورت در کشور آلمان گرفته اند. هات داگ را با مواد افزودنی مختلفی مصرف می کنند که معروف ترین آنها سس مایونز، سس کچاپ، سس خردل، انواع ترشی جات، پیاز ریز شده، کاهو، گوجه فرنگی (ریز شده، ورقه شده یا قاچ شده)، ترشی نعناع و فلفل تند می باشند.

البته مواد افزودنی دیگری هم وجود دارند. می توان روی هات داگ، پنیر رنده شده به عنوان نوعی ماده افزودنی پاشید. نوعی هات داگ هم وجود دارد که از پنیر پرورده در مواد تشکیل دهنده آن استفاده می شود و به هات داگ پنیری معروف است. هات داگی که رویش فلفل تند بریزند، به چیلی داگ معروف است. چیلی داگ و هات داگ پنیری از غذاهای مرسوم مکان های تفریحی و اعیاد محسوب می شوند.
هات داگی که آنرا به سیخ می کشند و داخل خمیر تهیه شده از آرد ذرت آنرا سرخ می کنند، به هات داگ ذرت معروف است. این نوع غذا را می توان به همراه سس خردل مصرف نمود. این غذا به خصوص در ایالات متحده آمریکا بسیار رواج دارد.

هات داگ را معمولاً از گوشت گاو و یا مخلوطی از گوشت گاو با گوشت خوک تهیه می کنند (در کشورهایی که مصرف گوشت خوک ممنوع و حرام است، تنها از گوشت گاو برای تهیه هات داگ استفاده می نمایند). البته هات داگ های مخصوص را می توان از گوشت مرغ، گوشت بوقلمون و یا حتی سبزیجات مختلف تهیه کرد. هات داگ ها را بر حسب مواد به کار رفته در تهیه آن نام گذاری می کنند. برای مثال هات داگ گاو، هات داگی است که تنها از گوشت گاو درست شده است و یا هات داگ بوقلمون، از گوشت بوقلمون تهیه شده است. هات داگ ها را پس از اضافه نمودن انواع ادویه، مواد نگهدارنده، دودی کردن و یا پختن، برای مصرف عرضه می کنند. هات داگ را قبل از استفاده می توان کبابی کرد، بخارپز نمود و یا آب پز کرد. هات داگ ها معمولاً ۱۵ سانتی متر طول دارند. اما در برخی مناطق، هات داگ های ۳۰ سانتی هم عرضه می شود.

از هات داگ نسبت به دیگر انواع سوسیس بیشتر استفاده می کنند. جزایر اسکاندیناوی، به خصوص کشور دانمارک، مشهورترین هات داگ ها را تولید می نماید. هات داگ تهیه شده به روش شیکاگو هم معروف است. در تهیه این نوع ساندویچ هات داگ، هات داگ را داخل نان باگت کنجدی قرار داده و رویش پیاز ریز شده، گوجه فرنگی خرد شده، ترشی نعناع، ترشی فلفل تند، سس خردل و کرفس می ریزند. البته در خود شهر شیکاگو، نوع دیگری ساندویچ هات داگ عرضه می شود که خیلی هم طرفدار دارد و در تهیه آن هات داگ کبابی یا سرخ شده را داخل نان گذاشته و به همراه پیاز ریز شده و سس خردل مصرف می کنند.

تاریخچه
اختراع این ماده غذایی همچون همبرگر و بستنی به سال ۱۹۰۴م برمی گردد. البته از سال ۶۴ پس از میلاد، مردمان قاره اروپا، به خصوص آلمانی ها انواع دیگر سوسیس را تهیه می نمودند. اولین بار، ساندویچ هات داگ در شهر نیویورک و در دهه ۱۸۶۰ عرضه شد.
تا قبل از جنگ جهانی اول، به هات داگ فرانکفورتر می گفتند. اما با آغاز جنگ، به دلیل عواطف ضد آلمانی، نام آن به هات داگ تغییر داده شد. تقریباً پس از پایان جنگ بود که این نام رواج پیدا کرد و دیگرهمگان از آن استفاده می کردند.
شخصی به نام تاکرو کوبایاشی ، رکورد دار خوردن هات داگ در کمترین زمان در دنیاست. او در سال ۲۰۰۲م، در مدت ۱۲ دقیقه تعداد ۵/۵۰ عدد هات داگ را خورد. در چهارم جولای سال ۲۰۰۴م، او رکورد جدیدی از خود به ثبت رسانید و در مدت ۱۲ دقیقه، ۵/۵۳ عدد هات داگ خورد.

 

 

این مطلب اختصاصی سایت فست فود میباشد و کپی برداری از آن بدون ذکر منبع ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد

با تشکر

www.fa3tfood.com

0 لایک
0 تا کنون ثبت شده است
دانلود آهنگ شاد

Copyright © 2016 All rights Reserved

"دانلود جدید 96 – وی آر 3"download