X بستن

بي حجاب ترين زني که تاحالا ديديد اونم در تهران واي!!

تا مي توانيد شهوت راني و بدحجابي کنيد / عکس

عکس زیباترین دختر سال ایران در سال ۹۵

حرکت بى شــرمانه دختر ایرانی در دبیرستـان دخترانه / عکس

عکس جنجالی و لو رفته از سرویس مدرسه دختران

 

 

طرز تهیه انواع شیر برنج خوشمزه در منزل

دسته: آشپزی , انواع دسر
بدون دیدگاه
دوشنبه - ۱۱ مرداد ۱۳۹۵
طرز تهیه انواع شیر برنج خوشمزه در منزل

روش تهیه شیر برنج خوشمزه طرز تهيه شير برنج قالبي طرز تهیه شیر برنج برای کودک یک ساله طرز تهیه شیر برنج برای نوزادان طرز تهیه شیر برنج افغانی طرز تهيه شير برنج خوشمزه طرز تهیه شیر برنج مجلسی طرز تهیه شیر برنج ساده طرز تهیه شیر برنج کودک طرز تهیه ی شیر برنج خوشمزه طرز تهیه ی شیر برنج خوشمزه طرز تهیه شیر برنج بسیار خوشمزه

طرز تهیه شیر برنج مجلسی

طرز تهیه شیر برنج بسیار خوشمزه + عکس شیر برنج

shir berenj 01 طرز تهیه انواع شیر برنج خوشمزه در منزل

شیر برنج خوشمزه ?

طرز تهیه شیر برنج

در این قسمت از جزقل یک دستور غذایی لذیذ و خوشمزه شیر برنج را  برای شما قرار داده است .

 

مواد لازم شیر برنج:

– شیر ۳ پیمانه
– برنج یک پیمانه یا ۲۰۰ گرم
– گلاب نصف پیمانه

طرز تهیه شیر برنج :

برنج را از پیش به مدت چند ساعت خیس کنید، سپس آب برنج را خالی کرده و به همراه ۲ پیمانه آب یا یک پیمانه آب و یک پیمانه شیر داخل قابلمه ای بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا کمی پخته و نرم شود، سپس شیر را به آن اضافه کنید و همچنان روی شعله ملایم اجاق گاز قرار دهید و مرتب هم بزنید تا کاملا پخته و غلیظ شود.
برای این منظور معمولا ۱۵ الی ۲۰ دقیقه زمان کافی است.
حالا گلاب را به آن اضافه کنید.
بعد از گذشت یکی دو دقیقه، قابلمه را از روی اجاق گاز بردارید و شیربرنج را در ظرف مورد نظر بکشید و پس از تزئین روی آن با دارچین، با مربا یا عسل، شکر یا شیره میل کنید.
نکته: بعضی ها شکر را – مانند فرنی – به همراه شیر و گلاب در مراحل پخت به شیربرنج اضافه می کنند.

*****

طرز تهیه شیر برنج

 

طرز تهیه شیر برنج و عکس

shir berenj 02 طرز تهیه انواع شیر برنج خوشمزه در منزل

شیر برنج خوشمزه ?

طرز تهیه شیر برنج,روش اصلی تهیه شیر برنج


شیر برنج یک دسر ایرانی است که طعم و نحوه پخت آن کمی شبیه به فرنی است. این دسر بعد از غذا به همراه شکر ، مربا ، شیره انگور یا هر چیز شیرین دیگر سرو میشود . شیر برنج بسیار لطیف و خوردن آن لذت بخش است.

زمان پخت:
۶۰ دقیقه


مواد لازم برای ۴ الی ۵ نفر
:
برنج ۲ پیمانه
شیر ۸ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
گلاب نصف پیمانه
خامه نصف پیمانه ( اختیاری )

%name طرز تهیه انواع شیر برنج خوشمزه در منزل

طرز تهیه :
برنج را از شب قبل بدون نمک خیس کنید .
در قابلمه مناسبی برنج را همراه با ۳ لیوان آب روی حرارت متوسط بپزید تا برنج نرم شود و حدود نصف لیوان از آب باقی بماند.
شیر را به برنج اضافه کنید و صبر کنید تا برنج کاملا باز و مغز پخت شود .
بعد از اینکه دانه برنج کاملا باز شدند، شکر را در نصف لیوان آب جوش حل کنید و به شیر برنج اضافه کنید.
شیر برنج را مرتب هم بزنید تا شکر در آن حل شود .
۱۰ دقیقه آخر طبخ، گلاب را اضافه کنید و همچنان هم بزنید تا هم شیربرنج ته نگیرد و هم مواد کاملا با هم مخلوط شوند .
۱۰ دقیقه بعد از اضافه کردن گلاب اگر مایل بودید خامه را بیفزایید و حرارت را خاموش کنید و یک دم کنی تمیز روی قابلمه بگذارید و درب قابلمه را ببنید و ۵-۱۰ دقیقه صبر کنید تا شیر برنج جابیفتد .
بعد از این مدت درب قابلمه را بردارید و بعد از اینکه شیربرنج کمی سرد شد، در ظرف مورد نظر سرو کنید. متوانید روی شیر برنج را با خلال بادام و پسته تزیین نمایید و یا با مقداری گل سرخ.

نکات:

  • در تبریز و معدود مناطقی دیگر، معمولا شیر برنج را همراه با مربای گل محمدی سرو میکنند
  • در بعضی از مناطق نیز با شیره انگور نوش جان میکنند
  • مقدار شکر ذکر شده بسته به ذائقه افراد متغیر است. این مقدار شکر میتواند حداکثر تا یک و نیم پیمانه افزایش و یا به نصف پیمانه کاهش یابد .
  • هنگامی که شیر را اضافه میکنید کمی حرارت را بالا ببرید تا شیر بجوشد و بعد حرارت را متوسط کنید. توجه داشته باشید حین پخت درب قابلمه باز باشد تا شیربرنج سر نرود .

%name طرز تهیه انواع شیر برنج خوشمزه در منزل

شیر برنج خانگی خام گیاهی

%name طرز تهیه انواع شیر برنج خوشمزه در منزل

مواد لازم:
۳ فنجان آب
۱ فنجان برنج قهوه ای (در طول شب خیس خورده باشد و بعد آبش گرفته شده باشد)
وانیل (اختیاری)
دارچین آسیاب شده (اختیاری)
شیرین کننده دلخواه (خرما / موز / انجیر/ شیرۀ خرما/ نارگیل / شکر قهوه ای یا غیره …)
در صورت تمایل می توانید از پودر کاکائو برای تهیه شیر کاکائو استفاده نمائید.

طرز تهیه:
برنج (پخته نشده) خام را در آب در طول شب خیس کنید؛ برای هر فنجان برنج، دو فنجان آب برای خیس خوردن و در یخچال قرار دهید.
صبح روز بعد، بگذارید آب برنج برود و برنج خیس خورده را بهمراه سه فنجان آب در مخلوط کن بریزید.
تا زمانی که به شیری با قوام دلخواه خود رسیدید، مخلوط کنید، در صورت لزوم آب بیشتر بریزید.
شیر حاصله را صاف کنید، از یک توری پارچه ای ریز استفاده کنید.
برای طعم های دیگر، وانیل، دارچین آسیاب شده و شیرین کننده دلخواه تان را اضافه کنید و دوباره در مخلوط کن بریزید و مخلوط نمائید.
شیر برنج خام گیاهی ما آماده سرو است، نوش جان!

طرز تهیه شیر برنج خانگی گیاهی:
نصف فنجان برنج قهوه ای پخته شده که قبل از پختن خیس خورده باشد. (خیس خوردن برنج اختیاری است.)
۲ فنجان آب
۱ تا ۲ قاشق چای خوری عصارۀ وانیل
کمی نمک دریا
شیرین کننده دلخواه

برنج و آب را باهم مخلوط کنید تا زمانی ترکیب خوبی حاصل گردد و طبق مراحل بالا عمل کنید.

توجه:

  • شیر گیاهی غیر لبنی مانند شیر بادام و شیر برنج منبع بسیار غنی ای از مواد مغذی هستند و عاری از هورمون ها، مواد نگه دارنده و مواد افزودنی بوده و فرآوری نشده هستند. از اینرو سالم ترین شیر ها می باشند.
  • شیر سویا به دلیل مقدار استروژن بالایش توصیه نمی شود.
  • لطفا سعی کنید تا از مواد ارگانیک استفاده نمائید.
  • بجای برنج قهوه ای از برنج سفید هم می توانید استفاده کنید.

طرز تهیه شیر برنج با مایکروفر

%name طرز تهیه انواع شیر برنج خوشمزه در منزل


مواد لازم :

برنج ۱۰۰ گرم
شکر  ۴ قاشق سوپخوری
شیر هموژنیزه  ۱ لیتر
کره  ۲۵ گرم
گلاب  ۱/۴ فنجان
آب ۳ فنجان

طرز تهیه :

ابتدا برنج را بشویید و مدت ۲ الی ۳ ساعت با آب داغ خیس کنید . سپس آن را در یک ظرف پیرکس گود ( به حجم حداقل ۲ لیتر ) بریزید و یک لیوان آب به آن اضافه کنید و ۱۵-۱۰ دقیقه با قدرت ۱۰۰% بدون درب داخل مایکروفر قرار دهید . در این فاصله آن را یکبار هم بزنید. سپس شیر را به آن اضافه کنید و به مدت ۲۰ دقیقه با قدرت ۱۰۰% بدون درب داخل مایکروفر قرار دهید.
پس از این زمان شکر و کره را به ظرف اضافه کرده و ان را مجددا به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه با قدرت ۱۰۰% ( بدون درب) داخل مایکروفر قرار دهید.

توجه :
در صورتیکه در این مرحله برنج کاملا پخته شده است ولی غذا جا افتاده بنظر نمی رسد ، می توانید یک قاشق غذاخوری آرد برنج را با کمی شیر سرد حل کرده و همراه گلاب به غذا اضافه کنید و آن را خوب هم زده به مدت ۴-۳ دقیقه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکروفر قرار دهید. ( در این فاصله یکبار غذا را هم بزنید
)


نوشته شده توسط:admin - 1015 مطلب
پرینت اشتراک گذاری در فیسبوک اشتراک گذاری در توییتر اشتراک گذاری در گوگل پلاس
بازدید: 2101
برچسب ها:
دیدگاه ها